Even voorstellen

Na een aantal uitdagende ervaringen besloot ik mijn levenservaring in te zetten om mensen verder te helpen. Ik ben hoogsensitief, heb verliezen geleden en heb het lastig gehad op mijn werk. Dat leidde tot een burn-out. Ik kon begeleiding krijgen van een psycholoog, maar in sommige gesprekken was ik zo aan het denken dat ik er een punthoofd van kreeg.

De oplossing zit in je hele wezen. Terug met je voeten op de aarde, even diep zuchten. Contact met iemand die weet wat het is. En mooie muziek. Dan zie je jezelf en de mensen om je heen weer met nieuwe ogen, je leert omgaan met de ingrijpende ervaringen. Nu gebruik ik de taal van de muziek om in gesprek te komen met mensen die hulp vragen.

Na mijn herstel merkte ik dat contact voor mij heel belangrijk is. In coaching, maar ook in de muziek. Met een zaal vol mensen die steeds weer anders reageert. Met leerlingen en met cliënten. Als ik een leerling tegenover me heb, weet ik wat de volgende stap in het leerproces zal zijn. Zo verlopen de lessen voor iedereen anders. Passend en precies op maat. Ik onderzoek wat je nodig hebt en bied dat aan.

Ook heb ik ontdekt dat ik een doorzetter ben. Ik zie uitwegen, blijf altijd positief. Terugkijkend op moeilijke tijden zie ik dat ik gegroeid ben en dingen geleerd heb. Zoals: blijf niet te lang in een situatie die niet bij je past. Zo leg ik laagje voor laagje mijn harnas af. In het midden zit iemand die kwetsbaar en sterk is, zonder make-up. Om die kern draait het bij mij. Ik zoek naar contact vanuit dat punt. We gaan samen op zoek naar jouw kern. Zonder oordeel, zonder haast.