Even voorstellen

Na een aantal uitdagende ervaringen besloot ik mijn levenservaring in te zetten om mensen verder te helpen. Ik ben hoogsensitief, heb verliezen geleden en heb het lastig gehad op mijn werk. Dat leidde tot een burn-out. Ik kon begeleiding krijgen van een psycholoog, maar in sommige gesprekken was ik zo aan het denken dat ik er een punthoofd van kreeg.

Na mijn herstel merkte ik dat contact voor mij heel belangrijk is. In coaching, maar ook in muziek. Met een een zaal vol mensen die steeds weer anders reageert. Met leerlingen en cliƫnten. Als ik een leerling tegenover met heb, weet ik wat de volgende stap in het leerproces zal zijn. Zo verlopen de lessen voor iedereen anders. Passend en precies op maat.

Ook heb ik ontdekt dat ik een doorzetter ben. Ik zie uitwegen, blijf altijd positief. Terugkijkend op moeilijke tijden zie ik dat ik gegroeid ben en dingen geleerd heb. Zoals: blijf niet te lang in een situatie die niet bij je past. Zo leg ik laagje voor laagje mijn harnas af. In het midden zit iemand die kwetsbaar en sterk is, zonder make-up. Om die kern draait het bij mij. We gaan samen op zoek naar jouw kern. Zonder oordeel, zonder haast.