Cellocoaching

Wat doe je als je

  • heel gevoelig bent en daaronder lijdt
  • burn-out bent
  • verlies meemaakt
  • of vastloopt op je werk?

Wat houdt je op de been? Hoe klim je weer naar boven? Ik heb zelf ervaren dat ik mezelf in moeilijke momenten beter heb leren kennen en meer tot de essentie van mijn leven ben doorgedrongen. Ik had zelf veel baat bij gesprekken met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt omdat ik bij hen echte aandacht en empathie voelde. De ervaringen zijn natuurlijk voor iedereen anders, maar herkenning maat het gesprek makkelijker en het contact dieper.

De cello kan kan je helpen bij je zoektocht. Muziek maakt iets los wat vast zat, of werkt verbindend. Spanning kan wegvloeien. Ik ben met je verbonden via de cello.

De oplossing zit in je hele wezen. Terug met je voeten op de aarde, even diep zuchten. Contact met iemand die weet wat het is. En mooie muziek. Dan zie je jezelf en de mensen om je heen met nieuwe ogen, je leert omgaan met de ingrijpende ervaringen.  Ik gebruik de taal van de muziek om in gesprek te komen met mensen die hulp vragen.

Je kunt gebruik maken van mijn ruime ervaring als cellist, docent en mijn coachingsvaardigheden. Samen gaan we op zoek naar wat het beste bij je past.

Mijn opleiding volgde ik bij de Academie voor Coaching, een EQA gecertificeerde opleiding. Ik ben aangesloten bij Adiona.

Mijn praktijk biedt ook cellocoaching voor kinderen.

Algemene Voorwaarden

Privacy

Klachtenreglement: