Even voorstellen

Ruim 15 jaar ben ik nu werkzaam als cellist en cellodocent en sinds een aantal jaren ook als coach voor kinderen en volwassenen. Een lezing over de Kernvisie methode maakte me zo enthousiast dat ik de opleiding ben gaan volgen. Ik werk op zelfstandige basis als Kernvisie coach op locatie in de regio Arnhem en in mijn praktijk in Ede.

Mijn cello opleiding (bachelor en master) volgde ik bij ArtEZ Hogschool voor de Kunsten in Zwolle  in Arnhem bij de Messiaen Academie. Mijn docenten waren Maria Hol, Jeroen Reuling en René Berman. De opleiding tot Kernvisie coach volgde ik bij oprichter Wim Bouman en de opleiding individuele coaching bij de Academie voor Coaching.

Het werken als cellodocent en coach vind ik heel boeiend en leuk omdat ik zoveel verschillende mensen mag begeleiden. Iedereen is weer anders, leert anders en ik vind het een uitdaging om hier op aan te sluiten. Een leerproces kan soms kwetsbaar voelen maar vandaaruit kun je ook je eigen kracht ontdekken.

Ik ben een echte gevoels- en beelddenker. Dat betekent dat informatie bij mij eerst via mijn gevoel binnen komt, vervolgens vormt zich een beeld dat mij overzicht geeft. Het gevoel en het beeld verwoord ik aan jou of zet ik meteen om in een opdracht. Daarbij houd ik uiteraard de methodische lijn in de gaten.

Als ik iemand tegenover me heb, weet ik wat de volgende stap in het leerproces zal zijn. Zo verlopen de lessen/gesprekken voor iedereen anders. Passend en precies op maat. Ik onderzoek samen met je naar wat je nodig hebt en bied dat aan.

Word je nieuwsgierig?

Neem gerust contact op

 

 

 

 

.