Even voorstellen

Mijn cello opleiding heb ik gevolgd in Zwolle en Arnhem, ArtEZ Hogschool voor de Kunsten en de Messiaen Academie. Mijn docenten waren Maria Hol, Jeroen Reuling en René Berman.

Ruim 15 jaar ben ik nu werkzaam als cellist en cellodocent en sinds een aantal jaren ook als coach voor kinderen en volwassenen. Een lezing over de Kernvisie methode maakte me zo enthousiast dat ik de opleiding ben gaan volgen. Ik werk op zelfstandige basis als Kernvisie coach in mijn praktijk in Ede en in Arnhem centrum.

Het werken als cellodocent en coach vind ik heel boeiend en leuk omdat ik zoveel verschillende mensen mag begeleiden. Iedereen is weer anders, leert anders en ik vind het een uitdaging om hier op aan te sluiten. Een leerproces kan soms kwetsbaar voelen maar vandaaruit kun je ook je eigen kracht ontdekken.

Ik ben een echte gevoels- en beelddenker. Dat betekent dat informatie eerst via mijn gevoel binnenkomt. Vervolgens vormt zich een beeld dat mij overzicht geeft. Het gevoel en het beeld verwoord ik aan de jou of zet ik meteen om in een opdracht. Daarbij houd ik uiteraard de methodische lijn in de gaten.

Als ik een leerling tegenover me heb, weet ik wat de volgende stap in het leerproces zal zijn. Zo verlopen de lessen voor iedereen anders. Passend en precies op maat. Ik onderzoek samen met je wat je nodig hebt en bied dat aan.

Word je nieuwsgierig?

Neem gerust contact op.

 

 

 

 

.